• Slide1
  • Slide2

Excel Galaxy II 3-wiel


Met de kwaliteiten van zowel de Galaxy als de Galaxy Plus hebben wij een nieuwe scootmobiel ontwikkeld met een compleet nieuwe uitstraling: de Galaxy II.


De Galaxy II is standaard voorzien van alle kwaliteiten van de Galaxy: een verstelbare rugleuning die naar individuele wens ingesteld kan worden, een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard met tip-touch bediening, de optie om links/rechts bedienbaar te zijn en een afneembare mand aan de voorzijde. Zijn relatief lange actieradius en energiezuinig gebruik maken deze scooter net als de Galaxy tot uw ideale partner bij het boodschappen doen of voor het maken van uitstapjes!


Tevens is de Excel Galaxy II standaard uitgevoerd met een geluidssignaal, diefstalpreventie door middel van een sleutel, een hoek instelbaar stuur, stootbumpers aan de voor- en achterzijde, een hoofdsteun, slagvaste covers, een in diepte instelbare stoelslede en in hoogte instelbare en wegklapbare armleggers. De zitting is 360° draaibaar, de rugleuning is neerklapbaar en voorzien van rughoek verstelling. Ook is de stoel afneembaar en in hoogte instelbaar. Bovendien heeft de Galaxy II remlichten, telescopische schokdempers in de voorvork en instelbare naregelbare vering op de achterwielen, welke ook kwaliteiten van de Galaxy Plus zijn.


Al deze rijeigenschappen maken de Galaxy II niet te evenaren! 


Prijs:

€2895,-


Technische specificaties

Eigenschap Waarde
Totale lengte 146 cm
Totale breedte 65 cm
Totale hoogte 127 cm
Totaal gewicht 136 kg
Draaicirkel 161 cm
Topsnelheid 15 km/h
Actieradius 50 km
Lichaamsgewicht 175 kg
Bodemvrijheid 13 cm
Klimvermogen 12
technical

WMO Subsidie

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget).

Omdat Wit Mobiliteit goed samenwerkt met gemeenten is de aanvraag van WMO subsidie voor uw scootmobiel erg gemakkelijk.


Wij helpen u graag bij uw aanvraag.


wmo

Openingstijden

Maandag & donderdag
Op afspraak
Dinsdag tm zaterdag
10.00 / 17.30

Contact

Telefoon
085 - 0404828
Email
info@witmobiliteit.nl
info@witlangerthuiswonen.nl