• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Heartway Brio S19P


HeartwayBrio S19+  met luchtbanden en verhoogde zittig, armleuningen.

Een inklapbare, compacte maar tegelijk toch lichtgewicht scootmobiel door z’n 11,5Ah Lithium accupakket: dat is de Brio scootmobiel. Waar andere reisscootmobielen in verschillende onderdelen uit elkaar gaan, is de Brio een opvouwbare scootmobiel uit één stuk. En het opvouwen is ook nog eens heel eenvoudig.

Door z’n compacte maten (slechts 93 cm lang) is de Brio makkelijk mee te nemen en te gebruiken in kleine ruimtes. En met het unieke, traploos in hoogte verstelbare stuur kunnen ook langere mensen een comfortabele zitpositie vinden.

In deze prijs zijn de armleggers inclusief!

Wanneer u niet meer zo mobiel bent maar er toch op uit wilt kunnen gaan voor een boodschap of een dagje weg, dan is de opvouwbare scootmobiel Heartway Brio voor u wellicht een uitkomst. De Brio is de snelst opvouwbare lichtgewicht scootmobiel ter wereld. U klapt hem op met één simpele handeling en hoeft geen onderdelen apart uit elkaar te halen. Zo kunt u de Brio in een beweging in zijn geheel in de auto tillen en meenemen. Op uw bestemming klapt u de scootmobiel in één eenvoudige beweging weer uit.

De Brio vouwbare scootmobiel gaat 8 km/u en heeft een totaalgewicht van slechts 27,3 kg, zonder accupakket zelfs maar 23 kg! De lichtgewicht lithium accu’s zorgen voor een actieradius van maar liefst 20 km.


Prijs:

€1999,-


Technische specificaties

Eigenschap Waarde
Totaal gewicht 27,3 kg
Draaicirkel 165 cm
Topsnelheid 8 km/u
Actieradius 20 km
Lichaamsgewicht 115 kg
Bodemvrijheid 6 cm
technical

WMO Subsidie

Gemeentes subsidiƫren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget).

Omdat Wit Mobiliteit goed samenwerkt met gemeenten is de aanvraag van WMO subsidie voor uw scootmobiel erg gemakkelijk.


Wij helpen u graag bij uw aanvraag.


wmo

Openingstijden

Maandag & donderdag
Op afspraak
Dinsdag tm zaterdag
10.00 / 17.30

Contact

Telefoon
085 - 0404828
Email
info@witmobiliteit.nl
info@witlangerthuiswonen.nl