• Slide1
  • Slide2

Colibri XL 3-Wiel


De Invacare Colibri XL 3 wiel opvouwbare scootmobiel is een allemansvriend! De opvouwbare scootmobiel is in de basis een vernuftig ontwerp en daarom ook bekroond met de RedDot design award. De scootmobiel Colibri is uitgerust met het gepatenteerde Lite Lock systeem. Dit biedt u de mogelijkheid de aandrijving van de scootmobiel met slechts één hand te demonteren. De scootmobiel Colibri is uit te breiden met een tal van opties. Op deze manier kunt u de scootmobiel geheel naar uw wens samenstellen.

Zo kunt u er voor kiezen de 12Ah accu’s te vervangen door grote 18Ah accu’s hiermee vergroot u de actieradius tot wel 16 kilometer. Bij deze optie zijn grote wielen inbegrepen. De grotere en bredere wielen geven u meer stabiliteit en grotere bodemvrijheid.

De optionele vering in de stoelkolom maakt deze scootmobiel Colibri tot een unieke scootmobiel. De Colibri is nagenoeg de enige opvouwbare scootmobiel met vering. Deze vering geeft u meer comfort tijdens het rijden. Dit is dan ook de meest gekozen optie.

Met een persoonlijk cilinder slot bent u de zeker van de uw sleutel uniek is

Bij de Colibri scootmobiel heeft u de keuze uit maar liefst 5 stijlvolle accentkleuren. De standaard kleur is Sapphire Blue. De andere 4 kleuren zijn Jasper Red, Marble White, Sunstone Orange en Jade green.
De bediening van de scootmobiel Colibri is geschikt voor duim en knijp bediening. Het zachte delta stuur geeft u voldoende grip, besturing met 1 hand is zelfs mogelijk. De accu indicatie is duidelijk af te lezen op het bedieningspaneel. Op dit bedieningspaneel vindt u ook de bediening van de claxon en de snelheid regelaar. De stoel is 360 graden te draaien, de bedieningshendel zit vooraan in het midden van de stoel.


Prijs:

€1095,-


Technische specificaties

Eigenschap Waarde
Totale lengte 101 cm
Totale breedte 61 cm
Totaal gewicht 44 kg
Draaicirkel 125 cm
Topsnelheid 8 km/h
Actieradius 24 km
Lichaamsgewicht 136 kg
Bodemvrijheid 9 cm
Klimvermogen 6%
technical

WMO Subsidie

Gemeentes subsidiƫren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget).

Omdat Wit Mobiliteit goed samenwerkt met gemeenten is de aanvraag van WMO subsidie voor uw scootmobiel erg gemakkelijk.


Wij helpen u graag bij uw aanvraag.


wmo

Openingstijden

Maandag & donderdag
Op afspraak
Dinsdag tm zaterdag
10.00 / 17.30

Contact

Telefoon
085 - 0404828
Email
info@witmobiliteit.nl
info@witlangerthuiswonen.nl