• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Sterling Sapphire 2


De Sterling Sapphire 2 scootmobiel is de perfecte keuze als je buiten wilt rijden en heeft dat extra beetje kracht wanneer u op stap gaat en heel eenvoudig te vervoer door het Gem-Lock systeem. De Sapphire 2 heeft meer beenruimte dan vergelijkbare modellen in zijn klasse, grotere accu's, LED-verlichting en een comfortabele zitting, zodat de langere ritten makkelijk worden doorstaan.Perfect om buiten mee te rijden. De Sterling Sapphire kenmerkt zich door het hoge gebruikers gewicht van 150 kilo, de perfecte scootmobiel voor grote of zware mensen. De scootmobiel is voorzien van luchtbanden voor extra rij-comfort. Al deze eigenschappen samen vind u niet op enig ander opvouwbare scootmobiel.


De Sterling Sapphire is demontabel in 6 delen waardoor deze in bijna iedere auto te vervoeren is. Demontage van de scootmobiel doet u zonder gebruik van gereedschap. De accu splitst zich in tweeën om het gewicht van de accupakket te halveren. Wat overblijft is de stoel, motor, mand en het voorste gedeelte. Het zwaarte onderdeel is voorste gedeelte, dit heeft een gewicht van 22,5 kilo. U tilt het motor gedeelte op met de 2 handvatten aan de achterzijde.
 

Het bedieningspaneel is eenvoudig en overzichtelijk te noemen. Op het bedieningspaneel vindt u de accu indicatie, snelheid regelaar, laadplug, contactslot en schakelaars voor verlichtingen en claxon. Belangrijk is om te weten dat het laden van de Sterling Sapphire gaat via het bedieningspaneel. De gasbediening gaat middels de bekende wig/wag hendel, dit betekend dat de scootmobiel zowel met links als rechts te bedienen is.
 

De zitting van de Sterling Sapphire 360 graden te draaien en in hoogte verstelbaar 50 – 62 cm. De armleuningen  zijn in breedte verstelbaar en voorzien van reflectoren aan de zijkant wat de veiligheid vergroot.
 

De Sterling Sapphire is een opvouwbare scootmobiel die een breed publiek aanspreekt doorzijn unieke specificaties en groot rij comfort!


Prijs:

€1595,-


Technische specificaties

Eigenschap Waarde
Totale lengte 121 cm
Totale breedte 59 cm
Totaal gewicht 79 kg
Draaicirkel 140 cm
Topsnelheid 6,4 km/h
Actieradius 24-30 km
Lichaamsgewicht 150 kg
Bodemvrijheid 7 cm
Klimvermogen 10%
technical

WMO Subsidie

Gemeentes subsidiƫren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget).

Omdat Wit Mobiliteit goed samenwerkt met gemeenten is de aanvraag van WMO subsidie voor uw scootmobiel erg gemakkelijk.


Wij helpen u graag bij uw aanvraag.


wmo

Openingstijden

Maandag & donderdag
Op afspraak
Dinsdag tm zaterdag
10.00 / 17.30

Contact

Telefoon
085 - 0404828
Email
info@witmobiliteit.nl
info@witlangerthuiswonen.nl