• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Vivo met luchtbanden


De volledig vernieuwde Vivo opvouwbare scootmobiel is een uiterst comfortabele reisscooter met een maximum snelheid van 8 km/u. De 22Ah accu’s zijn goed voor een actieradius van zo’n 22 kilometer (afhankelijk van de omstandigheden). De stuurkolom is met een fijne vertanding af te stellen in de gewenste hoek, en ook de stoel kan in hoogte ingesteld worden.Het maximale gebruikersgewicht voor deze opvouwbare scootmobiel is 120 kg.
 

Uniek voor deze scootmobiel is de vering op de achteras en de grote luchtbanden. De vering zorgt er voor dat schokken worden opgevangen, en door de grote bodemvrijheid is een ritje in het bos geen enkele probleem voor de Vivo. De bediening van de scootmobiel doet u met de duim. Deze bediening zit vlak onder het bedieningspaneel waar ook de accu indicatie, snelheidsregelaar en claxon zitten.
 

De demontage van de Vivo scootmobiel is zonder gebruik van gereedschap. De stoel en accubak tilt u omhoog. Het loskoppelen van de motor doet u via de hendel achter de stoelkolom. Zodra u de hendel omhoog tilt komt het motor gedeelte los. Het zwaarste gedeelte is de accu bak met een gewicht van 14 kg.
 

De Vivo scootmobiel is in Nederland ontwikkeld door Life & Mobility. U maakt deze opvouwbare scootmobiel compleet met accessoires die optioneel verkrijgbaar zijn.


Prijs:

€1495,-


Technische specificaties

Eigenschap Waarde
Totale lengte 108 cm
Totale breedte 58 cm
Totaal gewicht 58 kg Inclusief accu's
Topsnelheid 8 km/u
Actieradius 22 km
Lichaamsgewicht 120 kg
technical

WMO Subsidie

Gemeentes subsidiƫren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget).

Omdat Wit Mobiliteit goed samenwerkt met gemeenten is de aanvraag van WMO subsidie voor uw scootmobiel erg gemakkelijk.


Wij helpen u graag bij uw aanvraag.


wmo

Openingstijden

Maandag & donderdag
Op afspraak
Dinsdag tm zaterdag
10.00 / 17.30

Contact

Telefoon
085 - 0404828
Email
info@witmobiliteit.nl
info@witlangerthuiswonen.nl